9/9 Mythic

Om Mugiwara Pirates

Vi är ett kompisgäng som startade guilden i slutet av Warlords of Draenor, de flesta av oss har spelat sedan slutet av Vanilla. Raidat till och från i alla expansioner. "Målet" med vår guild är att sänka allt i raidväg i Legion, allt med namnet Ahead of the Curve och Cutting Edge är av intresse. Vi är väldigt aktiva men har fortfarande heltidsjobb utanför WoW och kan därför inte vara med i world first tävlingar.

Det var lite kort om oss, känner du dig sugen att söka in till guilden(tar bara in raiders) så kan du lämna en ansökan här på vår hemsida.

Lite kuriosa

Flera i guilden är stora One Piece fan som är en Japansk manga/anime, guildnamnet samt rankerna och lite annat smått och gott är taget därifrån.

Jonte (Shura)

Guild Master

Raid Leader, spelat WoW sedan TBC. Första guild-erfarenhet nu i Legion, tidigare expansioner bara puggat raids. Gillar inte att wipa

Jimmy (Zillabear)

Healing role lead

Restodruid sedan Warlords of Draenor. Har spelat WoW sedan spelet släpptes, första raidupplevelse var Onyxia. Toppar healingmätarn...om inte Winryi är med.

Martin (Winryi)

Healing role lead och Webmaster

Spelat Holy Priest i alla expansioner. Började raidkarriären i TBC tillsammans med Goldroger. Kan lösa en Rubiks kub på 5 minuter.

Tobias (Goldroger)

Shuras högra hand

Steg av tronen för att lämna den till Shura vid Antorus release. Skapare och föredetta Guild Master av Mugiwara Pirates är nu tillbaks som officer för att styra skutan mot Cutting Edge.

Thomas (Horsegrill)

Häst

Har nog flest hästar på Ravencrest. Gillar raiding.